Om Ann-Charlotte

Vad är Motivationsmaskinen?
Motivationsmaskinen är podcasten/poddradion om personlig utveckling, motivation, inspiration och hållbara resultat. Tankeväckande insikter och inspirerande aha-upplevelser hjälper dig att göra verklighet av den förändring du vill ha (eller som du kanske inte ens visste att du ville ha!). Här får du verktyg, idéer och nya perspektiv för att göra ditt liv ännu bättre – på dina villkor.

Vem är rösten i Motivationsmaskinen?
Värd för programmet är jag, Ann-Charlotte Falkvidd, som är utbildad coach och certifierad Master NLP Practitioner. Jag har alltid varit intresserad av psykologi och personlig utveckling och gillar att ta reda på varför vi tänker som vi gör och hur man kan förändra sitt sätt att tänka, så att saker och ting blir ännu bättre. Jag provar alla tips och verktyg själv och delar med mig av de forskningsrön, böcker, bloggar och podcasts och alla andra idéer jag träffar på inom de här ämnena.

Jag driver eget företag med flera olika verksamheter (varför begränsa sig liksom..). Jag är bl.a. frilansande kursinstruktör och konsult inom IT och jobbar i hela Sverige, men jag bor i Göteborg.

Ann-Charlotte2015

Här hittar du programmet
iTunes-knapp
Stitcher-knapp