Avsnitt 27: Fokusera och få mer gjort

Avsnitt 27 om fokus och tid

Det är lätt att lura sig själv att tro att man är supereffektiv och produktiv när man gör många saker samtidigt, för multitasking är ju bra! Eller är det verkligen det..? Nej, vi människor är som mest produktiva när vi gör en sak i taget och den saken får vår fulla uppmärksamhet. Då händer det grejer!

Det här avsnittet handlar om fokus och att få mer gjort, och du får några bra tips av mig på hur du kan bli mer produktiv, och i slutänden mindre stressad.

Dessutom: Vad sägs om personlig coachning med mig, live? Jag börjar nu ta emot coachklienter, så om du är redo att hitta motivation för att komma till skott med saker som är viktiga för dig, hör av dig till mig på ann-charlotte@motivationsmaskinen.se så bokar jag in en tid då jag fokuserar bara på dig. Coachningen sker på mitt kontor i centrala Göteborg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *